מערכות קירור

דף הבית תחומי התמחות מערכות קירור

/ /

חדרי קירור

חדרי קירור והקפאה תעשייתיים ומסחריים חשובים לצורך שמירה נאותה על מוצרי מזון, חומרי גלם, ומוצרים נוספים כדי למנוע קלקול שלהם. חדרי קירור נמצאים לא רק בתעשיית המזון אלא גם בחקלאות בכלל, פארמה, קוסמטיקה ועוד.

איכות חדרי הקירור נקבעת לפי עובי הדפנות משום שאלה שומרים על בידוד טרמי, ועל ידי בחירת מערכת קירור. מותאמת לרמת הקור הנדרשת או שילב של הקפאה וקירור וכל זה תוך חיסכון מקסימלי בנפח ומשאבים.